SUVIT
Storebæltsvej 10
5800 Nyborg
Tlf.: 42666144

SUVIT produkter

Det friske, lækre kød fra Kildegaarden og den nænsomme sous-vide forbehandling gør, at hakkebøffen, pariserbøffen eller din hjemmelavede burger vil få dine kunder til at høre englene synge.

Sous vide metoden garanterer den mest smagfulde mundfuld ultra-mørt kød. Faktisk er det svært at beskrive uden at smage det.

Hvilke af disse vil du ikke lukke ind i dit køkken?

Oplevelse
Vakuumposen holder på kødets aroma og oplevelse. Hele den oprindelige kraft er bevaret, og det er mere mørt.

Naturlighed
Bedre resultat og holdbarhed helt uden tilsætningsstoffer.

Nænsomhed
Varmebehandlingen af kødet er mild og minder mest af alt om pasteurisering.

Styring
Ensartetheden i størrelse og sous-vide forbehandling gør, at det bliver meget lettere at styre færdiggørelsen af flere bøffer samtidig.
Samtidig får du garanti for, at resultatet altid er godt og ensartet.

Sikkerhed
Sous-vide teknikken dræber flere bakterier helt ind i kernen af kødet, end hvis du steger det ved høje temperaturer på den gammeldags facon.

Fleksibilitet
Du får en bedre drift i køkkenet, også når tingene går stærkt.

Ensartethed
Du kan skabe den perfekte tilberedning med mindre farveforskel i kødet.
Den ”grå ring” er så godt som forsvundet.

Holdbarhed
Sous-vide behandlingen giver kødet en længere holdbarhed end traditionelle råvarer.

Se eksempler på menuer med Sous Vide